HET AFWERKEN VAN EEN BORDUURWERK IN EEN BORDUURRING


Vele van onze pakketten, zeker de mandala pakketten kunt u zelf inlijsten in een borduurring. Of dat nu een houten is of een kunststof sierborduurring maakt niet uit. 

Hier laten wij u zien, hoe u dit gemakkelijk, stap voor stap, zelf kunt doen. 

Op foto 1:

U rijgt, als het werk aan de voorkant goed in het midden zit (dit doet u door voorzichtig aan het werk te trekken tot u tevreden bent over de voorkant) met een hele DMC draad op ongeveer 1 cm van de rand een draad door de stof aan de achterkant. Als u dit gedaan heeft trekt u de draad stevig aan en zet hem vast. (zorg voor voldoende knopen omdat het werk op spanning staat) Doet u dit niet, kan het zijn dat de draad loslaat. 

Op foto 2:

Als u de draad goed aangetrokken heeft, draait de stof zich automatisch naar binnen. De overtollige stof knipt u op ongeveer anderhalve centimenter van de geregen draad af. 

Op foto 3:

Voordat u het werk inlijst, is het handig eerst een cirkel op vilten stof te maken met de binnenkant van de borduurring. Voor het aftekenen van de cirkel gebruikt u de buitenkant van deze binnenkant. Knip de vilt in een ronde schijf en leg deze op de achterkant. De stof valt dus nu binnen de borduurring maar is groot genoeg om de stof aan de achterkant te laten verdwijnen. De vilten stof zet u vast met een festonsteek. Maak de cirkel helemaal rond en hecht dan af.

 

En voila, u heeft uw eigen ingelijste borduurpakket klaar. Iets om trots op te zijn toch?

 

 

 

 

Wat garanderen wij u:

* Gratis verzending vanaf  €50,00 in Nederland. Voor orders onder €50,00 euro rekenen wij €4.95 verzendkosten*.

* Voor België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf €100,00. Voor orders onder €100,00 rekenen wij €9.75 verzendkosten.

* Voor sommige artikelen onder de €50,00 zijn de verzendkosten € 6.95 i.v.m. verzending als pakketpost!

* Levering binnen 2 werkdagen. (indien op voorraad)

* Betalen via: 

 

Bij betaling via Ideal betaald u GEEN bankkosten. 

 BETALING ACHTERAF

* Niet tevreden, geld terug garantie.

* Bij twijfel, stel uw vraag via het contact formulier (bij de links onderin) of bel ons!

 

INSTAGRAM

Webwinkelkeur

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=nld]

Zoekt u iets speciaals, stuur ons dan een mailtje. Met ons groot aanbod in leveranciers weten we over het algemeen alles wel te vinden voor u. Dus bel 06-43214197 of mail hobbydoityourself@gmail.com  voor al uw vragen.

​Als u zich aanmeldt voor onze NIEUWSBRIEF ontvangt u een kortingscode van 10%, geldig voor alle overige producten. Bij een aanmelding van onze nieuwbrief bent en blijft u als eerste op de hoogte van al onze acties en aanbiedingen. Daarnaast krijgt U bij uw eerste bestelling een kortingscode van 10% die voor alle volgende bestellingen geldt. Zo bent u altijd verzekerd van een lage prijs. 

 

Zoeken op onze website

Als u op zoek bent naar een specifiek onderwerp, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie rechts bovenin. Vergeet niet hierbij ook Engelse zoektermen te gebruiken omdat veel van onze artikelen Engelstalige namen hebben.  Bijvoorbeeld flowers voor bloemen, cat voor kat, of landscape voor landschap. 

Wilt u in een oogopslag zien wat wij allemaal in huis hebben?

Klik op deze link om al onze pagina's te zien.

© 2018 - 2024 hobbydoityourself.nl | sitemap | rss