Wie kent ze niet, de bijzondere tijdloze Mirabilia Designs, van Nora Corbett. De eerste ontwerpen zijn van 1994, inmiddels uitgebreid tot nummer 184 uitgebracht in oktober 2022. De fantasierijke elven, zeemeerminnen, prinsessen of prachtige dames. Tijdloos, elegant en zeer bijzonder. Het bijzondere zit ook verwerkt in alle aparte materialen pakketjes die bij elk van deze patronen te leveren zijn. 

Kies uw stof, borduur uw patroon en maak het af met Mill Hill of Kreinik kraaltjes, of de exclusieve handgeverfde garens die bij deze pakketten horen. Voor elk van deze pakketten is er een materialenpakket. Met prijzen varierend vanaf 3,20 tot bijna 200 euro. Maar met een Mirabilia patroon/pakket weet u zeker dat u een exclusief en prachtig werk aan de muur hebt hangen. 

Wij hebben voor u van elk patroon het materialen pakket ernaast staan. Dan ziet u in een oogopslag wat het pakket kost. Lekker gemakkelijk, hoeft u niet te zoeken. Let op! De patronen en de materialenpakketten dient u los te bestellen. De materialen pakketten bevatten geen DMC of stof, die dient u los erbij te kopen. 

De magnifica kralen van MILL HILL zijn momenteel niet leverbaar. Dit betekent dat er in sommige materialen pakketjes van Mirabilia vervangende kralen zijn bijgevoegd als alternatief. De 'tijdelijke' prijs hiervoor vindt u als aanbiedingsprijs. 

Zodra de magnifica kralen weer leverbaar zijn, wordt deze prijs verwijderd en ontvangt u weer de magnifica kralen bij de sets. 

Sorteer op
Sorteer op

Wat garanderen wij u:

* Gratis verzending vanaf  €50,00 in Nederland. Voor orders onder €50,00 euro rekenen wij €4.95 verzendkosten*.

* Voor België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf €100,00. Voor orders onder €100,00 rekenen wij €9.75 verzendkosten.

* Voor sommige artikelen onder de €50,00 zijn de verzendkosten € 6.95 i.v.m. verzending als pakketpost!

* Levering binnen 2 werkdagen. (indien op voorraad)

* Betalen via: 

 

Bij betaling via Ideal betaald u GEEN bankkosten. 

 BETALING ACHTERAF

* Niet tevreden, geld terug garantie.

* Bij twijfel, stel uw vraag via het contact formulier (bij de links onderin) of bel ons!

Bel ons gerust voor persoonlijk advies op: 06-43214197 of op 073-3034680

Meld u nu aan voor onze NIEUWSBRIEF en ontvang meteen 10% korting op uw eerste aankoop.

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

Zoeken op onze website

Als u op zoek bent naar een specifiek onderwerp, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie rechts bovenin. Vergeet niet hierbij ook Engelse zoektermen te gebruiken omdat veel van onze artikelen Engelstalige namen hebben.  Bijvoorbeeld flowers voor bloemen, cat voor kat, of landscape voor landschap. 

© 2018 - 2023 hobbydoityourself.nl | sitemap | rss