Hallo %naam%, 

Het motto blijft uitkijken en voorzichtig doen met het nare virus. En natuurlijk kan dat ook op 1,5 mtr van anderen. Laten we met zijn allen hopen dat Het TEXTIELFESTIVAL, in de BRABANTHALLEN in DEN BOSCH, gewoon door kan gaan. Hier staan wij met onze borduurmaterialen en pakketten. Dit vindt plaats op 12,13 en 14 november. Ook de Knotsgekke Hobby- en Kaartendagen van 28 t/m 31 oktober, ook in de BRABANTHALLEN IN DEN BOSCH. Hier staan we voornamelijk met onze hobbymaterialen, zoals diamond painting, schilderen op nummer en kaarten borduren. We geven hier een demonstratie van de free style diamond painting en wat je daar allemaal mee kan doen.  

Ook bij deze evenementen worden de corona maatregelen in acht genomen. WIj stellen u mondkapjes ter beschikking en plastic wegwerphandschoenen. Als u deze aantrekt voordat u alle spulletjes aanraakt en bekijkt, blijven deze schoon van virussen en bacterien. Zo zorgen we er samen voor dat het voor iedereen veilig blijft. 

Maar voor beide evenementen geldt, wij zien u graag bij onze stand. Op welke plek we precies staan, weten we nog niet, maar dat vindt u later terug op onze facebookpagina of een van de komende nieuwsbrieven.  


Wat hebben we de afgelopen maand allemaal weer toegevoegd aan ons assortiment? Klik op de links (in het rood) voor meer informatie.

U kunt het grootste gedeelte van wat nieuw is vinden onder het tabblad nieuwe hobbymaterialen zoals:

  • In aanloop op de knotsgekke kaartendagen veel stempels en 3d vellen
  • Daarnaast hebben we de afgelopen maand onze MONA LISA Diamond Painting in de aanbieding gedaan. Dat is zo goed bevallen, dat we deze aanbieding de zomer aanbieding gaan maken. Ze blijven dus goedkoop. De MONA LISA vindt u hier

De maat 40 x 50 is van € 22,95 nu € 20,00 en de maat 30 x 40 is van € 19,95 slechts € 15.00 euro. Alles onder voorbehoud van leverbaarheid. Dus geldt in deze actie OP=OP (zolang ze bestelbaar zijn bij onze leverancier)



NIEUW IN ONS ASSORTIMENT met borduurpakketten zijn:

En waar wij bijzonder trots op zijn is de uitbreiding met de borduurstandaards van LOWERY WORKSTANDS. 

Deze zijn nu, inclusief alle accessoires nu bij ons verkrijgbaar. Volgende keer gaan we uitgebreid in op de mogelijkheden van deze geweldige borduurstandaard. 


Daarnaast hebben we weer een leuke aanvulling in ons assortiment MANDALA PAKKETTEN. Dit keer de steden van de wereld. Deze vindt u allemaal hier, ook de andere modellen: 


Ondertussen zijn we druk bezig met voorbeelden maken van de DIAMOND DOTZ FREESTYLE. Deze losse onderdelen geven u de mogelijkheid om zelf uw patronen of ontwerpen te maken in DIAMOND PAINTING. Houdt onze facebookpagina in de gaten voor de voorbeelden die moeders aan het maken is. Zo leuk dit! Wilt u wat meer weten over de FREESTYLE, kijk dan hier, waar u ook alle kleuren diamond dotz kunt vinden. En heeft u alleen de DMC nummers, geen nood! We zetten alle DMC kleuren om naar DIAMOND DOTZ. U hoeft alleen maar de DMC nummers op te geven (die trouwens ook op de doosjes staan van de DOTZ) 


Wat kunt u de komende maand verwachten?


We gooien volgende maand, dus vanaf 1 september wederom onze toppers in de aanbieding. Dit wil zeggen 25% korting op alle ABRIS ART en TELA ARTIS pakketten. Gewoon, om u eens goedkoper kennis te laten maken met deze hele bijzondere manier van borduren. Per 1 september worden de prijzen van deze pakketten aangepast met 25% actiekorting

Dus wees er snel bij en profiteer van ons kadootje aan u, als trouwe klant.


Voor nu, veel kijkplezier bij alle nieuwe artikelen en graag tot ziens in onze webshop. 

Als laatste nog even een update met betrekking tot alle leveringen van hobby artikelen en borduurpakketten. Gelukkig is het meerendeel van onze merken weer voorradig en leverbaar. Met uitzondering van DIMENSIONS en Bothy Threads. Hier vindt nog steeds stagnatie plaats door de corona maatregelen. De levertijden vanuit het buitenland kunnen wat langer zijn als normaal, maar ook dit gaat weer redelijk, ook in de hobbymaterialen. We blijven proberen onze website zo actueel mogelijk te houden voor wat betreft alle levertijden en verwachtingen. Soms lukt dit niet altijd. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

Heeft u vragen? Ben u specifiek naar iets op zoek? Bel, mail, sms of stuur ons een bericht via de website. Wij zijn altijd bereikbaar, en lukt het niet meteen, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld, gemaild of ge-sms't. 


Geniet van uw hobbies, blijf de maatregelen in acht nemen en blijf gezond. Wij zien u graag terug in onze webshop. 

Lieve creatieve groetjes, Kaitlin & Ine

 

Wat garanderen wij u:

* Gratis verzending vanaf  €40,00 in Nederland. Voor orders onder €40,00 euro rekenen wij slechts €2.95 verzendkosten*.

*Voor sommige artikelen onder de €40,00 zijn de verzendkosten € 4,95 i.v.m. verzending als pakketpost!

* Levering binnen 2 werkdagen. (indien op voorraad)

* Betalen via: 

 

Bij betaling via Ideal betaald u GEEN bankkosten. 

 BETALING ACHTERAF

* Niet tevreden, geld terug garantie.

* Voor België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf €60,00. Voor orders onder €60,00 rekenen wij €8,00 verzendkosten.

* Bij twijfel, stel uw vraag via het contact formulier (bij de links onderin) of bel ons!

Zoeken op onze website

Als u op zoek bent naar een specifiek onderwerp, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie rechts bovenin. Vergeet niet hierbij ook Engelse zoektermen te gebruiken omdat veel van onze artikelen Engelstalige namen hebben.  Bijvoorbeeld flowers voor bloemen, cat voor kat, of landscape voor landschap. 

Bel ons gerust voor persoonlijk advies op: 06-41043012

Meld u nu aan voor onze NIEUWSBRIEF en ontvang meteen 10% korting op uw eerste aankoop. 

Directe link naar onze nieuwste producten:

*NIEUWE BORDUURPAKKETTEN*

**NIEUWE DIAMOND PAINTING**

***SCHILDEREN OP NUMMER***

*NIEUWSTE KRALENPAKKETTEN*

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2018 - 2020 hobbydoityourself.nl | sitemap | rss