Geschreven door de moeder van Kaitlin. 

Nu ben ik al 40 jaren een fervent borduurster. En sinds een paar jaar vind ik de ontspannende hobby Diamond Painting ook heel leuk. 

Doordat mijn dochter haar webshop heeft, kwam ik in contact met FREESTYLE DIAMOND DOTZ. Deze ronde steentjes van uitstekende kwaliteit, met alle materialen die je nodig hebt om zelf te ontwerpen brachten mij op een leuk idee. 

Waarom zou ik al mijn borduurpatronen (die ik de afgelopen jaren al bij elkaar verzameld heb) niet gebruiken om deze om te zetten in eigen gemaakte diamond dotz werkjes? En voíla, zo gezegd zo gedaan. Ik ben bezig met het combineren van mijn twee favoriete hobbies. En natuurlijk wilde Kaitlin meteen onze topper van de mandala patronen, de olifant, in diamond painting free style hebben. Dus ben ik daarmee begonnen. 

De FREESTYLE diamond dotz hebben alle kleuren van DMC, en deze zijn ook om te zetten via de website. Dus welke kleur u ook nodig heeft, bij diamond dotz freestyle vindt u ze. Daarnaast is er een uitgebreide mogelijkheid van canvas te verkrijgen. Met of zonder raster (de vierkante blokjes) in de maten 30 x 48, 30 x 99, 48 x 99 cm.

Voor dit project heb ik een canvas met een raster van 142 hoog en 320 breed. Waarschijnlijk heb ik het niet helemaal nodig, of zet ik er nog twee andere mandala modellen naast. Dat zien we nog wel. Het canvas is ook gewoon te knippen op elke gewenste maat. (ook leuk om kleine figuurtjes te maken voor kaarten)  

Hoe ben ik begonnen? Wel, ik heb eerst uitgeteld hoeveel vakjes het patroon heeft, zodat ik voldoende ruimte over heb aan boven en onderkant. Daarna is het eigenlijk hetzelfde als een borduurpatroon volgen. Het telpatroon met de kleurenkaart ligt erbij en alle vakjes worden gekleurd in de desbetreffende dmc kleuren die op de potjes staan. Ik werk aan een tafel, heb een ergonomische dotpen, ook van Diamond Dotz freestyle, die lekker in de hand ligt. En mijn kleuren (dotz) zitten in een praktisch doosje met 30 potjes met schroefdeksel. Dus geen geknoei met steentjes die overal liggen. 

And thats it. Gewoon lekker beginnen, het patroon volgen en je ziet het werk ontstaan onder je handen. Dat is toch waar hobbies voor zijn? Ontspannen en creëeren. Ik ga lekker verder en zal jullie het werk laten zien als het af is. Kijk maar op onze facebookpagina https://www.facebook.com/hobbydoityourself/ voor de vorderingen. 

Groetjes, Ine

 

Wat garanderen wij u:

* Gratis verzending vanaf  €30,00 in Nederland. Voor orders onder €30,00 euro rekenen wij slechts €2.95 verzendkosten*.

*Voor sommige artikelen onder de €30,00 zijn de verzendkosten € 4,95 i.v.m. verzending als pakketpost!

* Levering binnen 2 werkdagen. (indien op voorraad)

* Betalen via: 

 

Bij betaling via Ideal betaald u GEEN bankkosten. 

 BETALING ACHTERAF

* Niet tevreden, geld terug garantie.

* Voor België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf €50,00. Voor orders onder €50,00 rekenen wij €8,00 verzendkosten.

10% korting. Zie hiervoor de couponcode die u ontvangt bij uw bestelling! 

* Bij twijfel, stel uw vraag via het contact formulier (bij de links onderin) of bel ons!

Zoeken op onze website

Als u op zoek bent naar een specifiek onderwerp, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie rechts bovenin. Vergeet niet hierbij ook Engelse zoektermen te gebruiken omdat veel van onze artikelen Engelstalige namen hebben.  Bijvoorbeeld flowers voor bloemen, cat voor kat, of landscape voor landschap. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Bel ons gerust voor persoonlijk advies op: 06-41043012

Meld u nu aan voor onze NIEUWSBRIEF en ontvang meteen 10% korting op uw eerste aankoop. 

Directe link naar onze nieuwste producten:

*NIEUWE BORDUURPAKKETTEN*

**NIEUWE DIAMOND PAINTING**

***SCHILDEREN OP NUMMER***

******NIEUWE ABRIS ART******

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

We gaan wel meewerken aan de online versie van het 

TEXTIEL PLUS FESTIVAL 

HELAAS GECANCELD

© 2018 - 2020 hobbydoityourself.nl | sitemap | rss