Hallo beste klant, 

En dan is de eerste maand van het nieuwe jaar al weer voorbij. En schrijf ik deze nieuwsbrief op een bijzondere datum, namelijk 02-02-2020. Een palindroom, zoals ze dat dan noemen. En wat hebben we weer veel te delen met u. 


Afgelopen jaar zijn we begonnen met de maandaanbieding. De eerste aanbieding die we hadden was 25% korting op alle ABRIS ART kralen borduurpakketten. Omdat dit een prachtige gelegenheid was om iedereen op een goedkopere manier kennis te laten maken met deze pakketten én het een super succes was, hebben we besloten deze aanbieding nogmaals te herhalen. (deze aanbieding geldt niet voor de kleinere pakketjes!)  U kunt ze hier allemaal bekijken. 


Twee weken geleden zijn we naar de vakbeurs in Frankfurt geweest. En tjonge jonge, wat hebben we daar veel nieuwe dingen gezien. Er zijn afspraken gemaakt met leveranciers, nieuwe artikelen die opgenomen gaan worden in onze webshop, leuke nieuwe materialen gezien. Enfin, ik denk dat we de komende maanden nog druk bezig zijn met het toevoegen van deze materialen op onze website. En u, als nieuwsbrief ontvanger, krijgt deze natuurlijk als eerste te zien. 


Wat hebben we deze maand allemaal weer toegevoegd aan ons assortiment? (klik op de links voor meer informatie)

U kunt het grootste gedeelte van wat nieuw is vinden onder het tabblad nieuw zoals:

Hele leuke diamond paintings van Dotty Designs:

En de nieuwste serie in onze mandala collectie 'Le Provence'.

Slabbetjeshanddoekjes, de nieuwste materialen van Diamond Dotz, waaronder de FREE STYLE lijm, nieuwe We R Memory Keepers tools. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze youtube-video over het gebruik van de Memory Keepers all-in-one tool. Nu van € 79,95 voor slechts € 69,95.

We hebben nog steeds de aanbieding van de prachtige patroonbladen en boeken voor u op de kop getikt. Nu met (tot) 60% korting in onze webshop. Deze vindt u hier

Daarnaast is onze collectie borduurpakketten van Lanarte weer fiks uitgebreid. Hieronder staan de allernieuwste. En waar we heel blij mee zijn is dat 'oudjes' weer terug in het assortiment zijn opgenomen, zoals de Spring in the Garden, van Marjolein Bastin. (Mijn moeder begon nog net niet te juichen ;-) )


Op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/hobbydoityourself/ plaatsen wij ook de nieuwe artikelen. LIKE ons daar (als u dat nog niet gedaan heeft) en maak kans op onderstaande prijs!!

We hebben ook een groep op Facebook. Gewoon een gezellige groep om al uw gemaakte werkjes (van alle hobby's) te delen met anderen of om vragen te stellen. Deze groep heet 'onze creatieve creaties'  Neem eens een kijkje!

Enige tijd geleden zijn we gestart met een winactie. Hierbij kunt u een Big Shot Foldaway winnen of een Cadeaubon van € 75 euro. Deze zouden we verloten bij 1000 volgers.
Als "tussen prijs" hebben we verteld, dat wij bij 750 volgers een cadeaubon zouden verloten onder onze volgers van € 25,00 euro. te besteden in onze webshop. En dit gaan we vieren, we hebben de 750 volgers bereikt. Dank jullie allemaal voor het massale delen zodat wij dit resultaat kunnen vieren.

De cadeaubon is gewonnen door Melanie van Bakel uit Roermond. Ze heeft inmiddels al een prachtige diamond painting uitgezocht en deze is naar haar toegezonden. Nogmaals, van harte gefeliciteerd. 

En als we de 1000 bereiken wordt dat een cadeautje van of de BIG SHOT FOLDAWAY of een cadeaubon van € 75,00 te besteden in onze webshop. De tussenstand van januari was 781, deze is in februari al 813, dus we naderen de 1000!!!

En daar zijn we eigenlijk wel een beetje trots op, dat we zoveel trouwe volgers, maar ook trouwe klanten hebben gekregen in zo'n korte tijd. Dank u wel daarvoor, voor het vertrouwen dat u ons geeft.  


Veel kijkplezier bij alle nieuwe artikelen en graag tot ziens in onze webshop. 

Heeft u vragen? Ben u specifiek naar iets op zoek? Bel, mail, sms of stuur ons een bericht via de website. Wij zijn altijd bereikbaar, en lukt het niet meteen, wordt u zo snel mogelijk teruggebeld, gemaild of ge-sms't. 

We gaan er weer een prachtig jaar van maken................

Lieve creatieve groetjes, Kaitlin

Wat garanderen wij u:

* Gratis verzending vanaf  €40,00 in Nederland. Voor orders onder €40,00 euro rekenen wij slechts €2.95 verzendkosten*.

*Voor sommige artikelen onder de €40,00 zijn de verzendkosten € 4,95 i.v.m. verzending als pakketpost!

* Levering binnen 2 werkdagen. (indien op voorraad)

* Betalen via: 

 

Bij betaling via Ideal betaald u GEEN bankkosten. 

 BETALING ACHTERAF

* Niet tevreden, geld terug garantie.

* Voor België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf €60,00. Voor orders onder €60,00 rekenen wij €8,00 verzendkosten.

* Bij twijfel, stel uw vraag via het contact formulier (bij de links onderin) of bel ons!

Zoeken op onze website

Als u op zoek bent naar een specifiek onderwerp, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie rechts bovenin. Vergeet niet hierbij ook Engelse zoektermen te gebruiken omdat veel van onze artikelen Engelstalige namen hebben.  Bijvoorbeeld flowers voor bloemen, cat voor kat, of landscape voor landschap. 

Bel ons gerust voor persoonlijk advies op: 06-41043012

Meld u nu aan voor onze NIEUWSBRIEF en ontvang meteen 10% korting op uw eerste aankoop. 

Directe link naar onze nieuwste producten:

*NIEUWE BORDUURPAKKETTEN*

**NIEUWE DIAMOND PAINTING**

***SCHILDEREN OP NUMMER***

*NIEUWSTE KRALENPAKKETTEN*

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2018 - 2020 hobbydoityourself.nl | sitemap | rss