Hallo allemaal,

Ik ben Kaitlin, geboren in 2000 (handig, dan hoef je niet elke keer je leeftijd aan te passen) en ik ben altijd al creatief bezig geweest. Dat is iets wat ik van mijn moeder heb, die is haar hele leven al aan het knutselen, borduren, handwerken, haken, breien, kaarten maken en nog veel meer leuke hobbies. Dus, mijn creativiteit heb ik niet van een vreemde.
Zelf ben ik regelmatig aan het tekenen, bullet journalen, diamond painting en sinds kort ook borduren. 

Ik woon in een klein dorp in de Bommelerwaard, het land tussen Maas en Waal. Maar mijn geboortestad is Alkmaar.
We wonen heerlijk rustig, soms té, maar goed. Ik woon nog gezellig bij mijn ouders.

Ik ben gestart met het maken van deze blogs, omdat ik jullie wilde meenemen in het hebben van hobby's en wat deze kunnen betekenen voor jullie. Daarbij maakt het eigenlijk niet uit hoe oud je bent.

De eerste hobby waar ik mee ga starten is borduren.  

Best een beetje eng dit. Eigenlijk heb ik geen idee wat ik moet schrijven en hoe ik moet beginnen. Ik wil eigenlijk met jullie delen hoe ik bevangen ben door het borduurvirus. Oftewel, hoe ik als 18-jarige enthousiast ben geworden.

Zoals al gezegd, mijn moeder borduurt al haar leven lang. Veel schilderijen aan onze muren zijn door haar geborduurd. Sommige vind ik mooi, sommige wat minder maar de meeste tijd besteedde ik er eigenlijk geen aandacht aan. Ze hingen er, thats it. Borduren is iets oudbolligs, gedaan door oudere vrouwen……..Wat een vooroordelen had ik zeg.

Eigenlijk moet ik bij het begin starten. Vorig jaar vond ik het een leuk idee, om een webshop te starten. Gelukkig heb ik een lieve, heel creatieve moeder, die zelf ook een hobby en handwerkzaak heeft gehad. Allerlei tips en trucs vlogen om mijn oren.

Maar goed, de website kwam er, met veel hobbymaterialen. Leuk, om al die artikelen ook uit te proberen en mijn eigen creativiteit kreeg een fikse boost. Bullet Journaal, altijd al een leuke hobby van mij geweest, werd uitgebreid met Journaling, het maken van complete boeken waar ik al mijn creatieve hersenspinsels, ideeën en activiteiten kwijt kon. Werken met NUVO dots, op kaarten of hout, ook geweldig. En zo waren er nog tig hobbys die ik uit ging proberen, maar daar over later.

Een paar maanden geleden liet mijn moeder me een paar patronen zien, die ze op internet gevonden had. Het was een ontwerpster uit Amerika, met een speciale lijn mandala borduurpatronen. Wow, wat was ik (mijn moeder ook btw), enthousiast.

"De olifant mam, die wil ik maken". Maar ik had nog nooit een borduurnaald in mijn handen gehad. "Geeft niet, dat leer ik je wel, borduren is niet moeilijk", zei mijn moeder meteen heel enthousiast.

We bestelden de borduurpatronen, die by the way allemaal juweeltjes zijn en maakten afspraken om de complete collectie op te nemen in mijn webshop.

Toen ik begon ontdekte ik dat borduren heel erg ontspannend werkt. Je kan even wegkruipen achter je borduurwerk, daarbij helpt het je ook goed met concentreren (op het telpatroon, wat de eerste keer even fout ging) en het leukste is, dat je zelf iets creëert. 

De olifant hangt inmiddels op mijn slaapkamer. In de borduurring waarin ik hem geborduurd heb. Niks oudbollig maar hartstikke hip en modern. Ondertussen hebben mijn moeder en ik al een beer, een eekhoorn en een koala geborduurd.
En ben ik bevangen door een virus……. het borduurvirus.

Liefs, Kaitlin

 

p.s. Alle patronen uit deze collectie zijn bij ons op de website te verkrijgen.

p.s.s. Weet je niet wat je eigenlijk wil. Zoek eens op hobby test volwassenen. Daar vindt je vast wel een mogelijkheid om een ontzettend leuke nieuwe hobby te vinden. 

 

 

Wat garanderen wij u:

* Gratis verzending vanaf  €40,00 in Nederland. Voor orders onder €40,00 euro rekenen wij slechts €2.95 verzendkosten*.

*Voor sommige artikelen onder de €40,00 zijn de verzendkosten € 4,95 i.v.m. verzending als pakketpost!

* Levering binnen 2 werkdagen. (indien op voorraad)

* Betalen via: 

 

Bij betaling via Ideal betaald u GEEN bankkosten. 

 BETALING ACHTERAF

* Niet tevreden, geld terug garantie.

* Voor België en Duitsland verzenden wij gratis vanaf €60,00. Voor orders onder €60,00 rekenen wij €8,00 verzendkosten.

* Bij twijfel, stel uw vraag via het contact formulier (bij de links onderin) of bel ons!

Zoeken op onze website

Als u op zoek bent naar een specifiek onderwerp, kunt u gebruik maken van de zoekfunctie rechts bovenin. Vergeet niet hierbij ook Engelse zoektermen te gebruiken omdat veel van onze artikelen Engelstalige namen hebben.  Bijvoorbeeld flowers voor bloemen, cat voor kat, of landscape voor landschap. 

Bel ons gerust voor persoonlijk advies op: 06-41043012

Meld u nu aan voor onze NIEUWSBRIEF en ontvang meteen 10% korting op uw eerste aankoop. 

Directe link naar onze nieuwste producten:

*NIEUWE BORDUURPAKKETTEN*

**NIEUWE DIAMOND PAINTING**

***SCHILDEREN OP NUMMER***

*NIEUWSTE KRALENPAKKETTEN*

Webwinkelkeur

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2018 - 2020 hobbydoityourself.nl | sitemap | rss